Stijl & sfeer

Wat is mijn stijl? Wat zijn de trends? Hoe combineer ik hetgeen ik heb met nieuwe dingen? Hoe combineren we onze twee stijlen? Allerlei vragen waar je mee kan zitten waarbij een stijl & sfeeradvies je een eind op weg kan brengen. Om hiertoe te komen zal Meesterlijk Creatief eerst proberen te ontdekken wat bij je past, wie je bent en naar wat voor soort sfeer je op zoek bent.

Een moodboard

Meesterlijk Creatief komt dan met een advies waarbij een moodboard als leidraad fungeert. Hiermee kan je dan zelf aan de slag en op zoek naar kleuren en meubels die binnen deze sfeer passen. Een aantal kernwoorden en do’s and donuts zullen je helpen bij het maken van beslissingen.

Een aantal voorbeelden:

Een moodboard bestaat uit een aantal sfeerbeelden die de totale sfeer en stijl van de ruimte vertegenwoordigen. Het is niet de bedoeling om hetgeen je op het moodboard ziet, letterlijk over te nemen. Het gaat om kleur gebruik en vormen.

moodboard-stijl-advies

moodboard

moodboard-landelijk-wonen-stijl-en-sfeer

 

Vaak wordt een Stijl & Sfeeradvies gecombineerd met Kleur & Materiaal advies en/of een advies omtrent Meubels & accessoires.

Voor meer informatie mail je naar ellen@meesterlijkcreatief.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *