Projectinrichting

Wat wil je als bedrijf uitstralen? Welke uitstraling past je identiteit? Sluit de inrichting aan op de werkzaamheden van medewerkers? Sluit de inrichting van kantoren en kantine aan bij je huisstijl? Meesterlijk Creatief kan zorgen voor een kantoorinrichting en uitstraling die past bij de huisstijl en werkzaamheden. Een projectinrichting welke in 4 fases wordt uitgevoerd waardoor er stap voor stap het project meer vorm en beeld krijgt en er achteraf geen verrassingen tevoorschijn komen.

Hieronder de werkwijze van Meesterlijk Creatief:

Het voorlopig ontwerp

Na een inventarisatie gesprek zal Meesterlijk Creatief aan de slag gaan met een vlekkenplan waarbij een grove indeling van de ruimte met functie en sfeer wordt aangegeven. Daarnaast zal er per vlek een moodboard gemaakt worden waarbij stijl & sfeer, kleur & materiaal verder worden toegelicht. Samen met een grove kostenraming (adhv het budget) wordt dit alles gepresenteerd en besproken in een voortgangsgesprek.

Het definitieve ontwerp

Na een akkoord van fase 1 zal Meesterlijk Creatief verder gaan met het uitwerken van het voorlopige ontwerp welke moet leiden tot een definitief ontwerp. Er zal een inrichtingsvoorstel komen waarbij meubels & accessoires worden toegelicht welke de basis zal vormen voor de bestellijst van de derde fase. Daarnaast zal er een verlichtingsplan opgesteld worden en een verfijning van de kostenraming. Ook deze fase wordt weer afgesloten met een presentatie en voorgang gesprek waarna vervolg afspraken worden gemaakt.

Voorbereiding inrichting

In deze fase van het traject worden alle plannen verder uitgewerkt en wordt er een verfijning aangebracht in het verlichtingsplan. Offertes en speciaalwerk worden verder uitgewerkt en vastgelegd, waarbij bezoeken aan betrokken partijen van belang zijn voor de juiste afstemming.

Inrichting en styling

In de laatste fase van het traject zal de afstemming, sturing en bewaking van leveringen door leveranciers plaats vinden. Meesterlijk Creatief zal ervoor zorgen dat dit alles in goed banen geleid wordt zodat de opdrachtgever daar geen hinder van ondervindt. Door middel van styling wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting en worden de puntjes op de i gezet.

Voor vragen en offertes kunt u mailen naar ellen@meesterlijkcreatief.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *