Spoedje na verlof

Het komende weekend wordt het nog mooi weer en er zitten nog wat blaadjes aan de bomen. Als je dan nog een buiten shoot wil houden met de barbecue en een gezellig gedekte tafel moet je snel zijn! Een spoedje dus… Met maar twee dagen de tijd, om voorbereidingen te treffen, producten bij elkaar te zoeken en verzamelen, als de wiedeweerga aan het werk.

Zo begin ik weer met werken na een aantal heerlijke weken zwangerschapsverlof waar fysiek herstel en veel knuffelen de hoofdtaken waren. Er zijn  weken voorbij gegaan waarbij ik de laptop niet aangeraakt heb en de ipad was er alleen maar om foto’s mee te maken. Maar nu een spoed klus…. het is wel weer heel leuk om het internet af te speuren, winkels te bezoeken en een moodboard te maken. Van het ene op het andere moment zit je er weer midden in en het is heerlijk om weer bezig te zijn.

Nu maar hopen dat de voorspellingen, van een zonnige dag met hoge temperaturen, kloppen en de fotoshoot een succes wordt. Aan de styling zal het niet liggen, ik ben er klaar voor!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *