Kartonnen meubels voor verkoopstyling

Voor makelaars en projectontwikkelaars is het de kunst om potentiële kopers enthousiast te maken voor een woning of object. Om het pand onderscheidend te presenteren is creativiteit nodig waarbij ruimtebeleving en visualisatie bepalend zijn voor een snelle verkoop. Om alle aantrekkelijke punten van een woning te presenteren, op beeldmateriaal en in de woning zelf, zonder grote investeringen, bieden kartonnen meubels de uitkomst. Een potentiële koper kan de ruimte ingericht beleven maar vrij zijn in definitieve kleur, opstelling en materiaal keuze.

“door het inrichten van lege ruimtes wordt de potentie van een ruimte direct zichtbaar”

blog-kartonnen-meubels-verkoopsty

Kartonnen meubels, voor de keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer, staan in een handomdraai en geven een realistisch beeld van de ruimte. Zonder hoge kosten en permanente montage (in geval van een keuken). De kartonnen meubels zijn voorzien van stoffen hoezen of fotorealistische prints waardoor ze op beeldmateriaal en in werkelijkheid (bijna) niet van echt te zijn onderscheiden.

Goede redenen waarom kartonnen meubels te gebruiken:

  1. kartonnen meubels zijn geschikt voor iedere ruimte (keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer)
  2. het gebruik van karton in combinatie met stoffen hoezen, fotorealistische prints en accessoires zorgt voor een totaalpakket.
  3. het is een budgetvriendelijke en makkelijke oplossing voor een professionele inrichting.
  4. kartonnen meubels hebben een professionele en realistische uitstraling en (bijna) niet van echt te onderscheiden.
  5. de kartonnen meubels hebben een realistische maatvoering en geven exact weer hoe een product zich verhoudt in de ruimte.
  6. inrichting op maat; binnen een week een inrichting inclusief accessoires op de woning aangepast.

Voor het inrichten van (half) leegstaande woningen en bedrijfspanden is het gebruik van kartonnen meubels de uitkomst! Meesterlijk Creatief werkt nauw samen met de leverancier en verzorgt de volledige inrichting van uw pand (incl. aankleding met accessoires).

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met Ellen Meester; ellen@meesterlijkcreatief.nl 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *