Een landelijk stoer interieur

Interieur advies

Binnenkort krijgen ze de sleutel van hun nieuwe woning en om daar een gezellig thuis van te maken hebben ze mijn advies ingeschakeld. We zijn begonnen met een aantal sfeerplaatjes om de stijl en sfeer te bepalen. Deze fungeert als basis en maakt de keuze voor kleurgebruik en het aankopen van meubels en accessoires makkelijker.

De (gewenste) stijl en sfeer zou ik robuust en landelijk omschrijven met moderne accenten. Warmte en geborgenheid zijn hierbij voor de woonkamer van groot belang. Daarbij zorgen ronde vormen en grote objecten voor een robuuste en stoere stijl. Grote meubels, zoals banken, salontafels en fauteuils zorgen voor een opvulling van de ruimte zonder dat het rommelig wordt in huis. Bij gebruik van accessoires dient hier ook rekening mee te houden, formaat in plaats van overdaad. Om warmte in de woonkamer te krijgen is het gebruik van stof heel belangrijk. Denk hierbij aan vloerkleden, plaids en gordijnen maar zeker ook kussens. De landelijke rustige sfeer wordt gecreëerd door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren. Grijs, taupe en zandkleuren voeren daarbij de hoofdrol.

landelijk, stoer, woonkamer, interieur landelijk, stoer, woonkamer, interieur landelijk, stoer, woonkamer, interieur

De volgende stap is de indeling bepalen en kleuren voor de wanden uitzoeken en dan SHOPPEN!

Wordt vervolgd.

2 Responses to “Een landelijk stoer interieur

  • Wat een handige tips en mooie foto’s. Wij willen onze woonkamer ook aanpakken en hebben al een zeer mooie eikenhoutentafel gezien, nu alleen nog verder kijken voor andere meubels. Ik wil namelijk wel dat het een geheel wordt.

    • Om het uiteindelijk een geheel te laten maken is het handig om vooraf een moodboard te maken, zo kan je iedere aankoop of beslissing “toetsen” aan je moodboard. Past het binnen je stijl en in het kleurenpalet dat je gekozen hebt dan is de beslissing of aankoop een juiste! Veel succes. Heb je hulp nodig bij iets dan kan je mij contacten! ik ben bereikbaar via ellen@meesterlijkcreatief.nl of op 06-12685567

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *