Design District @Amsterdam

Inspiratie opdoen, contacten leggen en workshops volgen. Het was een geslaagde dag op de beurs van Design District afgelopen woensdag in Amsterdam. Wel een beetje warm, maar dat mocht de pret niet drukken.

Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 kwalitatieve deelnemers tonen op een beursvloer van 6.000 m² en in de directe omgeving hun nieuwste en beste producten op het gebied van interieur design. Voor mij een goede reden om ook hier weer aanwezig te zijn en te spreken met  fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers. Mooie voorbeelden, nieuwe inspiratie en tal van mogelijkheden werden gepresenteerd op het gebied van hedendaags kantoor en projectmeubilair, woninginrichting, verlichting, sanitair, tegels, materialen, vloeren en textiel.

Tot slot nog twee informatieve workshops bijgewoond waarbij de “5 B*s” (Behaviour, Bites, Bricks, Branding en Broadcasting) ter sprake werden gebracht. Dit heeft gezet tot nadenken om nog adequater bij te dragen aan de ondernemingsdoelstellingen.

Tot volgend jaar!

design district

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *